Cautare

184 de rezultate pentru "dpipp inscriere" (2.73 secunde)
Pana la ora 9.00, ora limita de depunere a documentelor de inscriere si participare la procedura, au fost inregistrate ofertele a 19 operatori economici, din cei 42 care au cumparat documentatia.
BNR stabileste, in acelasi timp, criteriile de inscriere a IFN-urilor in registrul special. Aceste criterii sunt cifra de afaceri, volumul creditelor, gradul de indatorare, totalul activelor, capitalurile proprii.
Datele privind modul de folosinta a terenului, suprafetele cultivate, numarul pomilor in anul agricol respectiv vor fi declarate pentru inscriere intre 1 si 31 mai si nu intre 1 si 15 mai.
081 noi dosare de inscriere din partea pensionarilor, 2. 394 de cereri pentru recalcularea si evaluarea pensiilor si doar 85 de dosare privind legile speciale.
Dosarele producãtorilor ºi importatorilor auto trebuie sã fie validate in ºapte zile lucrãtoare de la data inchiderii sesiunii de inscriere, iar in urmãtoarele trei zile lucrãtoare trebuie sã fie publicatã lista agenþilor economici validaþi ºi sumele alocate fiecãruia.
Reprezentantii dealerului local Chevrolet au declarat ca, dupa ce dosarul de inscriere in program a fost depus saptamana trecuta, asteapta acum sa afle locurile disponibile, insa deja 20 de persoane au venit la reprezentanta hotarate sa cumpere.
"Taxa de inscriere este de 50 de lei, la care se adauga o cotizatie de un leu/cap de animal/an", a declarat Stefan Padeanu, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine (din Segarcea), recunoscuta de Federatia Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania.
"Desi termenul de inscriere a fost prelungit, nu toti agentii economici s-au inscris in baza de date EORI, pana in momentul de fata fiind inregistrate 344 firme, iar alte 5 sunt in lucru", a declarat Gabriela Rentea, purtator de cuvant al Directiei Regionale Vamale Constanta.
"Solicitare cu indicatori tehnico-economici aprobati inseamna documentatia de inscriere in programul de reabilitare termica a asociatiei de proprietari, expertiza imobilelor pentru termoizolarea carora asociatia vrea finantare, auditul energetic si eliberarea certificatului de performanta energetica, avizele si acordurile, proiectarea etc.
un stand cu limonada. Dupa ce completeaza o cerere de inscriere, copiii isi pot ridica de la sediul bancii kitul Umpqua Lemonade.
Reamintim cateva informatii privind conditiile pentru inscriere in Programul Prima Casa: - Cei care doresc sa se inscrie in program nu trebuie neaparat sa nu mai fi avut vreo casa inainte.
"In termen de 48 de ore de la data expirarii perioadei de inscriere in aceasta etapa, pe site-ul www.animmc.ro va fi publicata lista cu solicitantii eligibili, in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut si in limita bugetului alocat prin program pentru aceasta etapa", a spus Leontin Radu Brasoveanu.
Din fericire, TSP Ecoterm Navodari a decis sa anuleze toata licitatia, asta si dupa ce Regia de Drumuri a formulat o contestatie prin care dorea prelungirea datei de inscriere.
Candidatilor li s-a cerut sa prezinte la inscriere proiecte manageriale specifice postului, de maximum zece pagini, privind managementul strategic de achizitii filme si programe intr-o televiziune publica si rolul acestora in optimizarea grilelor de programe.
Procedura de inscriere in Key People s-a simplificat. La fel si modul in care poti sa-ti inviti prietenii si colegii sa ti se alature in comunitate.
Oferim celor mai dinamici 5 participanti coduri de inscriere in programul IQads Kadett, primul program de identificare, selectare si formare a tinerilor cu potential pentru o cariera in industria de marketing si comunicare, program sustinut de Coca-Cola HBC Romania si dezvoltat de IQAds Kadett.
Pentru a sarbatori acest eveniment oferim 200 de lei bonus la fiecare noua inscriere". Tobet.com aparinte firmei NGG (Nordic Gaming Grup) care este proprietara a inca doua site-uri:
Formularul s-a modificat vineri Firmele care solicitau fonduri europene si intentionau sa depuna proiecte de finantare puteau sa-si completeze formularul de inscriere din vreme, numai ca si acesta s-a modificat vineri, 3 septembrie, dupa cum anunta si Organismul de Implementare pentru IMM-uri.
Pentru ca NU este un card bancar, procedura de inscriere este foarte simpla, cardul se elibereaza pe loc, iar BENEFICIILE sunt imediate.
"Suntem in etapa de inscriere in Cartea Funciara a terenului pe care sunt construite blocurile T1, T2 si T3.
google-analytics.com